Jennifer sandström

Nu händer det grejer.

Livet här står liksom aldrig stilla. Som alltid kan jag inte avslöja allt som händer (även om jag önskade) men något son händer nu kan jag berätta snart! Hade ett litet mental breakdown igår men det är nog en typisk “bryt ihop och kom igen”. Saker börjar ordna upp sig. Tankar på att lämna Indien och åka hem? Nej, inte ännu.

Tills vidare bjuder jag på ett kokosnötträd. Det är inte en palm. Eller vad är svenska motsvarigheten till coconut tree? Palm tree är nämligen sådant det växer dadlar på.

20130926-082517.jpg
/Jennifer, förväntansfull i en rickshaw påväg till jobbet

FÖLJ:

Ett svar

  1. Växer det dadlar på palmer? Finns det inte också “vanliga” palmer? Haha.
    Jag ser garanterat ingen skillnad på kokosnötträd (ja, coconut tree :)) och ett palmträd. Det finns säkert olika sorts palmträd :’)

    Fredagssvammel från mig! Haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.