Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

FITNESSFIGHTEN

Ja det var kanske inte så smidigt att dra på sig en förkylning precis NU, men det kan jag inte göra så mycket åt. Fitnessfighten börjar i alla fall idag och JAG ÄR ANMÄLD!

Det är ett väldigt hälsosam koncept som går ut på att man ska äta bra mat och träna 1 timma om dagen, i 30 dagar. Det är visserligen juni, det är sommar och midsommar och alkohol och godsaker. Men jag är så sjukt pepp på det här ändå, jag kan gå ut nykter och det finns alltid något nyttigt alternativ man kan välja!

Det är faktiskt den här donnan som inspirerat mig till detta. Det var i Louises blogg jag läste om det först och fick upp ögonen för det! Hon är en så härlig, glad och peppande tjej :)

20120601-115119.jpg

Så från och med idag och en månad framåt kommer ni få följa mig i detta, det kanske blir lite fler inlägg om just hälsa, träning och kost – men det har ni väl inte något emot? Nu så kör jag, önska mig lycka till!

FÖLJ:

6 svar

 1. Lycka till!! Tänkte köra den nästa månad för den här månaden kommer, för mig, vara fylld med dåliga vanor!

  1. Tack Evelyn! Ja det gäller ju att man inte har för mycket roligt på gång, nästa helg och midsommar kommer bli en utmaning ;)

 2. Fitnessfighten låter ju grymt, och som du säger så passar det ju som handen i handsken till min utmaning också!
  Hoppas du kryar på dig fort som bara den så att du orkar. Träning med förkylning är inte roligt för varken kroppen… eller något annat typ ;D
  Har du några fitnessfighten-polare som du tror skulle gilla min utmaning också så får du gärna tips, men det gör du ju som du vill ;D
  Lycka till! Kram

 3. Heja du! Jag kør också fitnessfighten nu, førsta gången jag testar å har hittills bara koncentrerat mig på træningen. Ska se øver maten till veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.