Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

en shot som lindrar

Hoppade i duschen, klädde på mig, sminkade mig och gav mig ut för lite quality time med mami och mormor. Kände ganska snart att – det här funkar inte. Förkylningen var ett faktum, så hela em/kvällen har jag legat i sängen, kikat gossip och sovit om vartannat. På gränsen till febrig.

20120531-220946.jpg

Knaprat echinaforce-piller sedan igår och så snart jag kom idag blandade jag ihop en shot på massor av ingefära, 2 vitlöksklyftor och tranbärsjuice. Nog har man druckit äckligare shots för skojs skull tidigare, så det var inte så farligt. Gurglade även saltvatten. ALLT för att bli kvitt den här sjukan – i morgon har jag storslagna planer på g nämligen!

20120531-220952.jpg

Och ja, jag får nog inte mysas med någon annan än min gosiga nalle efter den där vitlöksshotten ;) Hoppas ni har en trevligare kväll!

20120531-221002.jpg

FÖLJ:

4 svar

  1. Ta en-två skedar med honung och lös upp den i rumstempererat vatten eller ät den som den är, med sätt den absolut inte i varmt vatten. Honung är antiinflammatorisk tills den blir en viss grad och “dör”, därför ska man inte ha det i tet om det ska hjälpa :-) kram

  2. Jag var i Altea (Spanien). Jag gjorde min praktik där ist för hemma i Sverige. Otroligt lärorikt att försöka klara sig själv i ett annat land, särskilt eftersom att jag inte kunde spanska vilket ställde till det ibland, haha =)

  3. Coolt! Jag brukar med blanda ingefära och vitlök vid sjukdom och göra power jucie men shot med tranbär har jag ej tänk på. Men i Usa andvänder dom ju tranbär till alla sjukdomar typ=D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.