Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

dryga milen

Tog världens skönaste långpromenad med min Lisen i morse. Vi landade på 13 kilometer. Gick gamska lugnt tempo men upp på Dundret så det var lagomt tungt ändå! Pratade om allt från kungafamiljen till affärsidéer och pojkar. Så himla mysig promenad. Önskar verkligen att jag och Lisa bodde i samma stad liite oftare!

20120531-154337.jpg

20120531-154401.jpg

20120531-154414.jpg

Dock så var det halvsmart att gå uppförs och få upp pulsen för min “lilla” kropp. Kände av en lätt förkylning igår och nu är jag lite dizzy och har lite ont i hjärtat. Mormor sa att jag skulle hälsa uppe i himlen när jag frågade om jag kommer dö nu? (Roliga mormor!) Nej fy, det är inte att skoja om! Jag tränar aldrig när jag är sjuk och känner oftast om det går eller inte, men det kändes ok med en promenad ända tills efter promenaden!

FÖLJ:

3 svar

  1. Troligtvis kommer du att överleva ;) har man feber eller ont i halsen ska man inte träna alls (kan bli livsafarligt) men att motionera med förkylning är ingen fara (=

  2. Får ännu mer hemlängtan när jag ser bilderna. Har gett mig själv ett löfte. Ska hem en vända innan juni är slut. Landa och låta rötterna få näring innan jag springer vidare som jag skrev häromdagen.
    Så jag säger njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.