och jag är ingen guds ängel men ganska nöjd ändå

I eftermiddags tog jag, Miranda och Lisa en powerwalk på dryga timmen och knappa 8 kilometrarna. SÅ HÄRLIGT. Hängde med några andra goa flickor senare. Nu är jag nyduschad och har krupit i en mysoutfit. Mitt hår var kaos och alla synonymer därtill, ett tips jag borde lyssna till är att kamma håret lite oftare kanske. Samt inte glömma bort att fläta det under natten(!!)

Har precis skickat mamsen och köpa lite naturgodis och en korsordstidning till mig. Vad hände? Är jag tjugo eller 85? Jag är lite småtrött (läs astrött) och känner för en lugn stund med mig själv, dessutom älskar jag korsord. Men, jag är fortfarande 20 och ingen guds ängel, inte alltid.

Är ganska, väldigt, nöjd med livet också. Har så fina vänner att jag dör lite och en familj som älskar mig (och som jag älskar) till månen och tillbaka. Så ja, jag trivs och jag njuter.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

4 Kommentarer

 1. 30 maj, 2012 / 22:04

  Haha! Ja, korsordstidning är det nog lite varning på…. ;-)

 2. 30 maj, 2012 / 23:11

  Äsch! Korsord är ungdomligt, i min och din värld. Det är det nya 24 liksom, vilket vi kan anta att du också är ;)

 3. 31 maj, 2012 / 06:54

  Japp, det var hans förslag :) Tror han tänkte på Molly Sandén ;) Haha

 4. 31 maj, 2012 / 11:54

  Va härligt med korsord! Just det har jag nog inte tålamod med, har dock en massa annat pyssel för mig som ger mig egentid och som är lovely ;)
  Tack så jätte mycket för ditt fina inlägg, va roligt! Och jag som ska lägga ut en utmaning idag, häng på där vettja! ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?