Jennifer sandström

Search
Close this search box.

angående gårdagens dejt-inlägg

Okej, jag insåg ju ganska snart efter att jag skrivit det, att folk givetvis skulle försöka gissa och anta vem killen i det här inlägget egentligen är. Naturlig reaktion liksom. Men jag har svårt att tro att någon kommer kunna gissa rätt, haha, inte ens mina närmsta vänner var säkra på saken liksom. Och angående kommentaren som dök upp under inlägget så kan jag säga som så, nej det hade inte med ‘åldersskillnaden' att göra, killen var inte hysteriskt mycket äldre än mig. Så sorry, det var inte dig jag menade. Och ja, eftersom jag skrev på Facebook i samband med inlägget; “kanske Gällivare snyggaste kille, ever.” så var det inte dig jag menade då heller… ;)

Just det, min goda vän påminde mig även vad mitt svar faktiskt var till honom, det var inte ‘för att du var snygg', det var mer i stil med ‘för att min kompis sa att du var snygg'. HAHA, jag dör, well well, det gick ju hem i alla fall.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.