Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

it’s such a saga.

De senaste dagarna har jag sett alldeles för många avsnitt av Gossip Girl för vad som kan vara hälsosamt för någon mänsklig varelse. Det har varit kallt (5 grader och nordanvinden från helvetet), jag har varit trött (att börja sju är för mig = döden) och jag har varit nöjd med att ligga under täcket i flera timmar och då tycker jag gott man kan göra det. Om man vill och kan. Har kanske återhämtat mig efter helgen lite också. Laddat inför framtiden typ.

Anyhow, grejen var att jag hörde en så bra låt i ett avsnitt från säsong 3. Denna nedan.
Gaah, älskar början särskilt!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.