Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

First day of school

Ja just det ja, det var ju faktiskt en anledning till varför jag kommit hit till Nya Zeeland och Auckland. Studier ja. Hade nästan hunnit glömma bort det efter att det här landet tagit mig med storm under de två första veckorna! Gissa vad som kom väldigt lägligt till skolstarten? En hemsk förkylning. Helt plötsligt bara vaknade jag upp med en smärta i bröstet/lungorna i morse. Det måste vara något tillfälligt tänkte jag och gick med min kompanjon Bella till gymmet. Men nej, det var stört omöjligt att anstränga mig – kroppen sa strängt nej. Så jag agerade PT istället, haha!

Bella och jag på gymmet!

Har haft min första lektion – Fundamentals of Advertising, och det gick kanon! ÄR SÅ EXALTERAD för mina kurser här, är det något som jag går igång på så är det just advertising, marketing, brands och allt sånt där. Jag lyckades även charma läraren (så söt farbror) så jag och min grupp fick ämnet vi önskade, trots att man inte fick välja ämne. Vi ska göra en presentation om social media – YES!

I klassrummet var det flera runda bort som vi satt vid, inte haft ett sådant upplägg sedan högstadiet!
Lektion på 6:e våningen. Rektorn har sitt kontor på 10:e våningen, där är utsikten ganska toppen!

Nu sitter jag och laddar för min nästa klass, Strategic Brand Management. Åh jösses vad pepp jag är på denna kurs! Laddar med en kopp ingefärs-te, en kopp pumpa-soppa (de älskar pumpa här!), massor av vatten och lite förkylningspiller. Det är liksom så illa att jag tror jag ska lite när jag går till en annan byggnad här på campus. Så, önska mig lycka till.

 

FÖLJ:

4 svar

  1. Vad tråkigt Jennifer att det startar så för dig! Men ändå kul att du är så nöjd med kursen. Var nu rädd om dig och träna INTE, förrän du är fri från förkylningen! Missbruka inte heller din charm alltför mycket, hi hi! Puss och kram!

  2. Förlåt… Det var mina baciller.

    Tack för träningen idag, du är en grym PT!

    Underbart att du är entusiastisk över dina kurser, me too :)

    Krya på dig raring. Bara att ringa så kommer jag ner med en kopp te till dig ikväll.

    Mochi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.