Jennifer sandström

En indisk utekväll.

Jag börjar vänja mig vid att vara omgiven av indiska familjer och indiska män. Jag börjar vänja mig vid att sitta på en arabisk restaurang med indier till sällskap och indier som tittar på mig med förundrande blickar. Och av de jag lärt känna här så är det alltid någon som tar hand om en, man känner sig trygg med dessa fina människor till vänner här. Vänligheten och gästfriheten är något utöver det vanliga i det här landet. Jag är så glad och tacksam att jag får vara en del av alltihop, en del av Indien och inte bara en turist.

Det var ett gäng vita tjejer igår på nattklubben. Uppenbart turister. Och jag tänkte, här sitter jag med mina indiska vänner och upplever Indien, medan ni bara ser allting utifrån på ytan. Det är nog det som känns absolut häftigast med att bo och jobba och leva här.

Igår var en fin kväll. Vi gick till Dream. Den första nattklubben jag besökte här, min första helg här. Och jävlar vad indierna kan dansa, jag tror inte ens de behöver vara särskilt fulla för att kunna riva loss på dansgolvet. Det gillar jag.

Min outfit kvällen till ära var något bland de skönaste partykläderna jag burit. Hittade de skogsgröna byxorna på en indisk butik igår och klädde upp dem lite och vips så fungerade det för en klubbkväll. Bra grej.

20130810-170918.jpg20130810-170923.jpg

Kvällens bästa var nog att jag bara drack en drink. En whiskeycola. Kul hade jag och dansade gjorde jag och lärde mig än en gång att det aldrig sitter i alkoholen.

I kväll är det avskedsfest på agendan. Min svenska rumskompis Sofie åker hem igen på måndag. Så i kväll ska vi till nattklubben Ramada.

Puss på er och hörni, jag tänker inte svika er med bloggen, det är dags för fler ordentliga uppdateringar nu. Skrivandet är trots allt en del av vem jag är, alltid.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.