Jennifer sandström

You look pretty cool when you dance.

Bra lördagskväll. Bra musik, ett par drinkar, dans och prat. Och någon tyckte jag look pretty cool when you dance, fin komplimang. Ramada ligger i vad som var ute i ingenstans, det är ett schysst hotell och en mysig liten klubb. Gissa vad jag stötte på under kvällens gång? Vi satt utomhus när något plötsligt prasslade i buskarna och strax där efter trippade största jävla råttan någonsin förbi. Jag blev så chockad, stelnade och svalde ett skrik samtidigt som jag sprang iväg och kände hur benen blev till spaghetti. Och nu vet jag, Jerry var en mus soon to be råtta. Det jag såg igår, DET var en råtta. Gigantisk. Som en liten katt. Huuuuh.

Och ja, från det ena, eh, till det andra… Frukosten i morse var något i särklass. När man äter frukost vid lunchtid finns inte de vanligs frukosträtterna att tillgå, så vi beställde in så kallade “meals”. Sjukt mycket mat. Sjukt gott.

20130811-185933.jpg

Hur avundsjuka är ni på den underbara mat jag får äta varje dag? Indiska delikatesser.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.