Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Knepiga dagar.

I måndagskväll låg hela kompaniet på Link Heights vikta över toaletterna och kräktes. Anledningen var den dryck som över ett dygn tidigare inmundigats från den typiskt indiska, lokala Toddy shoppen. En dryck som kommer från palmerna och kallas “kallu”. Smakade inget vidare och effekten var allt annat än önskvärd.

I tisdags åt jag tre orostade rostmackor och en banan, tillsammans med cirka två glas avslagen pepsi. Igår, onsdag var jag fit for fight igen. Jobb, gym, middag, sängen. Så som de flesta dagar ser ut här. Kände mig dock lite illamående när jag somnade och imorse vaknade jag och känslan fanns kvar. Bet ihop och tog mig till jobbet men gick hem då den konstiga känslan vägrade försvinna och ingen matlust infunnit sig.

Så idag har jag ätit ett halvt äpple, druckit två kokosnötter, ett appambröd (risbröd), ett kokt ägg, ett till äpple och en minibanan.

Jag tvivlar på att min kropp tycker om mig just nu. Den måste verkligen undra vad för sorts misshandel den tvingas genomlida. Och jag hoppas bara att vad det än är som spökar i mig, att det går över.

Hemleverans av kokosnötter är för övrigt en hemskt bra sak.

20130808-223548.jpg

Förresten hörni. Vår lilla råtta Jerry fick sin död tillslut. Nya små monster fortsätter dock hemsöka oss. Häromdagen sprayade jag ihjäl vad jag trodde var en kackerlacka. Men idag kom det till min vetskap att det var en jätteskalbagge som kan flyga och äter kokosnötter, ett bett av den och du ligger lite illa till. Nåväl. Livet i Indien är bättre än jag kunnat önska.

FÖLJ:

2 svar

  1. Haha, jag hade inte överlevt där borta. Hatar småkryp, insekter och allt vad det heter. Fast jag gillar indisk mat. Hmmm… Kanske!

    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.