Jennifer sandström

Indien, du gör mig speechless.

Tiden flyger. Livet är mer levande än någonsin. Människorna är vänligare och mer kärleksfulla än vad jag trodde var möjligt. Indien är överväldigande på alla sätt och vis. Och jag, jag vet inte hur jag ska beskriva det.

Att leva i ett land är en sak, att leva med ett land är en helt annat. Jag kan förklara Indien, vad man ser och vad det luktar, hur saker och ting fungerar till en viss mån. Men jag kan inte förklara den här upplevelsen. Jag kan inte, hur jag än formar orden, beskriva människorna jag möter här och händelserna som utspelar sig.

20130804-210752.jpg

Och i helgen åkte vi till Marari. En galet fin helg, så mycket kan jag säga och så mycket kan ni kanske förstå. Men alla detaljer måste jag spara någonstans i hjärtat och i minnena.

Fem veckor av min tid här har passerat. Och det känns som att mitt år här kommer flyga förbi precis som de två senaste veckorna svischat förbi som en virvelvind och tagit med mig på äventyr.

Hur speechless man än är, finns det tydligen alltid några ord som fingrarna lyckas göra till meningar. Och kanske en dag, snart, kan jag förklara mer kring vad jag faktiskt upplever.

FÖLJ:

2 svar

  1. Hej! Jag läste att när du pluggade i Jönköping så flyttade du dit från Gällivare. Jag ska snart flytta ifrån Stockholm till Jönköping för att plugga, och är så orolig för många saker… Känns jobbigt att lämna alla jag känner (inte många nära, men ändå) i Stockholm, och hamna i en stad där jag inte känner någon. Är rädd att mina gamla vänner ska försvinna. Har inte heller fixat någon bostad än, men letar. Hur tänkte du när du flyttade? Hur klarade du det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.