Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att vakna med Indien.

Vart nu motivationen kom ifrån och hur det gick till är en helt annan historia, men igår morse vaknade jag i alla fall 6.15 för att gå ut och ta en morgonpromenad. Och det var lite av ett magiskt, indiskt ögonblick. Gatorna var lugnare, tystare. Inte helt lugna och tysta såklart, här är alltid någon vaken, uppe och ute.

Det var jag och några andra hurtiga, några som skulle till sina jobb, kossorna och soluppgången.

Och så möts man av dessa scener som bilden nedan. Jag vill fånga mer sådant av Indien, det där vackra och exotiska, det som är vardag här. Morgonpromenader vill jag ta fler också, längs vår gata Panampilly Nagar.

20130731-082435.jpg

FÖLJ:

4 svar

  1. Underbar blogg, jag har precis hittat hit. Gör själv lite samma resa som du, flyttade till Brasilien i februari. Samma blandning av lycka/rädsla/kaos/vad-gör-jag-här-känslor :) All lycka till dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.