Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

En fin söndag & träningskärlek.

Hej på er. Söndag och allt, hur känns det? En rätt bra dag skulle jag vilja säga. Lite mycket politik i medierna just nu men det är superviktigt att rösta osv. Dock lyckades jag inte vara ansvarsfull nog att pallra mig till ett konsulat här innan den 20:e som tydligen var sista dagen att rösta utomlands ifrån. Skäms. Sen så är det ju mors dag och därför vill jag även här nämna att jag älskar min mami dear, hon är FAB! Skickade ett nallebud till henne, med en liten isbjörn som jag döpte till Little Jenny, så hon alltid kan ha mig nära.

20140525-154535-56735157.jpg
Mamma Kerstin, vid ett vattenfall i Indien.

I övrigt ligger jag utslagen på sängen svettig och go efter ett gympass. Jesuskristus vad ja längtar tills den dagen jag kommer klara en pull-up!! Har börjat öva på det och mina armar och axlar och ja allt gör sinnessjukt ont sedan fredagens pass. Blev mer ben idag. Dricker just nu en proteindrink med “alpmjölk”. Yumyumyum.

20140525-154451-56691242.jpg

Planen för denna magiska dag är lite caféhäng och planerande inför augusti, samt matlagning. Jag har sådana fantastiska planer för augusti att det är mest vad jag drömmer om just nu!!

Hoppas ni har en fin dag, där ute i världen vart ni än befinner er ❤️

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.