Jennifer sandström

Det som hände exakt ett år sedan.

Jag vill ge mig iväg från trygghet och kasta mig ut i någonting som man aldrig vet vart det leder.
Jag vill andas nya platser och upptäcka vad som finns där ute. Jag och världen, världen och jag, vi vill få upptäcka varandra.
Hur ska man veta, om man inte ser det med egna ögon. Hur ska man förstå, om man aldrig får uppleva. Hur ska man nöja sig med det man har, om man inte vet vad man går miste om.

Så skrev jag för exakt ett år sedan när jag var på väg med Indien som slutdestination. Och jesus kristus jag ramlar nästan av stolen när jag tänker på vilket sjukt år det har varit. Underbart och magiskt, kaotiskt och omvälvande på verkligen alla sätt.

indisk lägenhetgata i indien

Vill ni läsa mer om hur det var att komma till Indien kan ni läsa från juni månad och även juli. Eller gå in under kategorin Indien och bläddra er igenom inläggen.

Skrev även ett liknande inlägg då, om vad som hände ytterligare ett år tidigare. När den sagolika drömmen tog sin början och jag åkte till Nya Zeeland. Herregud, det var så fantastiskt. Och nu är jag här i München, som är en saga i sig.

Vilka äventyr det varit de senaste åren. Det kanske är dags att ge en plats en längre chans än endast sex månader? Tänk om jag skulle stanna i München åtminstone lite längre? Vi får se. Har nog för övrigt fortfarande kvar årsresumén av senare halvan av 2013 kvar att skriva ännu… Det kommer bli en resumé av den tiden tids nog.

FÖLJ:

2 svar

  1. Nu kommer en till kommentar från mig, hehe. Men den texten du skrev i början av ditt inlägg nailade exakt hur jag tänker. Du vet kanske när man läser något som bara… träffar något inom en, som det var en del av dig själv som hade skrivit det? Så kände jag när jag läste den texten, för jag skrev något liknande själv för ungefär ett år sedan. Jag sa upp mig från mitt jobb, lämnade min pojkvän som jag hade i fem år tillbaka för jag ville något större i mitt liv.. Och nu om 8 dagar flyttar jag till Italien i tre månader, sen bär det iväg till Spanien i tre månader samt Malta i tre månader. Jag tycker det är så kul att läsa om någon annan som också slängde sig ut sådär i det okända som jag också har gjort, och läsa att du hade det helt fantastiskt. DET är så inspirerande och fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.