Jennifer sandström

Det här gjorde jag i juni förra året

Juni förra året var en fin och spännande månad. Faktiskt himla mysig att se tillbaka på. Gör mig sådär lycklig i hjärtat av att kunna se på fina minnen som samlats, med vänner, familj och jobb.

* Jag började månaden med en spa-helg Estland och Pärnu tillsammans med min mamma och moster. Hade hoppats på en repris i år på en ny plats i något annat land – men kanske blir det till hösten?

Saknar dessa två <3 Min mamma och min moster.

* Juni var också ljuvligt för att jag månaden innan gått ner i arbetstid på min anställning och numer bara jobbade 40%. Hade plötsligt så mycket tid för mitt företag och bloggen. Samtidigt fick jag uppleva en sista sommarfest med jobbet och minns att jag kände så mycket kärlek.

Det blev en sån där kväll då man inte tittar på klockan och varje sekund är liksom perfekt.

Mötte upp dessa två ikväll + vår fransman. Så glad att jag fortfarande, idag ett år senare (och alla på olika jobb), har dem kvar i mitt liv.

* I juni lärde jag känna både Malin och Veera lite bättre. Första brunchen hos Veera tog nämligen plats och jag och Malin hade redan våra projektplaner med Faraway Finland på gång, men de blev ju först verklighet 2018.

* Med all tid som jag hade för bloggen han jag publicera fler matiga inlägg också. Som den här guiden till Costa Brava från resan dit månaden innan.

* Skrev också mer om tankarna kring att “satsa på bloggen”.

* I slutet av juni åkte jag till Göteborg, via Stockholm och skrev om det fantastiska sättet att resa med båt + tåg i 27 timmar. Och där var jag både för min kusins konfirmation och för att fira midsommar. Det kommer bli konstigt att inte göra det i år. I år var faktiskt planen ursprungligen att vara uppe i Gällivare, men jag kommer istället ta mig hem till Finland och fira här med min kille och vänner ute på en ö.

Midsommarkransar, inte så vanligt förekommande i Finland som jag förstått det.

I år blir det alltså min första finska midsommar, oerhört spännande – en av de få högtider som jag inte firat här, kanske till och med den enda? Men först är jag redo för ett par veckor i Sverige med släkt och vänner.

FÖLJ:

3 svar

  1. Kul inlägg, ska nog se vad jag gjorde själv i juni förra året :D Var det då du började satsa på företaget på riktigt?

    1. Åhh, roligt att du inspirerades Clara! I oktober 2016 så gick jag ner till 80% på mitt jobb, men sen förra året i maj så gick jag ner till 40% – så ja, det blev ett lite större kliv mot företagandet där :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.