Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Dags att testa det här med ljudböcker?

Reklamsamarbete med Nextory

Jag lyssnar som mest på både poddar och ljudböcker när jag promenerar eller cyklar. Det är då jag inte gör någonting annat och kan koncentrera mig på det. Så om jag inte promenerar eller cyklar – blir det inte heller så mycket lyssnande. Jag har haft en sån period – men den är nu över.

Och jag skulle säga att NU är en perfekt tid för att testa det här med ljudböcker, eller återuppta lyssnandet om du hamnat i en svacka. Det är sommar och man vill ta långa promenader (den optimala aktiviteten för ljudböcker) eller så cyklar man (obs, lyssna inte för högt eller på något för spännande så du inte hör och ser din omgivning!!).

Foto: Kugge.

Lyssnar på poddar gör jag i iPhone-appen för poddar (som förvisso är helt värdelös) och lyssnar på böcker gör jag hos Nextory, som jag även samarbetat med sedan 2016.

Testa en månad hos Nextory

Gå in här eller på nextory.se och registrera dig med min rabattkod JENN. Då får du prova Nextory helt gratis under en månads tid. Du behöver fylla i ditt bankkort, men kan närsomhelst avsluta din prenumeration (om det inte kändes som din grej) – annars debiteras du efter 30 dagar för nästa månad. Erbjudandet gäller för dig som är ny kund – så det funkar inte med en mejladress som redan är registrerad hos Nextory.


3 böcker jag lyssnar på just nu

* Samtal med vänner, av den irländska unga författaren Sally Rooney. Sandra Beijers recension av den, där hon både hyllar och kritiserar boken, fick mig intresserad.

* Framgångsboken, av Alexander Pärleros. Det är vad han samlat på sig efter hundratals intervjuer som han gjort i podden med samma namn. Alexander verkar dessutom så sympatisk och genuin, jag gillar honom.

* Innan floden tar oss, av Helena Thorfinn. Läste om den hos Alex när hon berättade om uppföljaren (som tydligen var en besvikelse) och blev såklart nyfiken på bok nummer 1, som dessutom utspelar sig i Bangladesh.


Har du läst något superduperbra på senaste?!

Eller har du kanske läst något uruselt som du vill varna oss andra om?

FÖLJ:

12 svar

 1. Jag lyssnar just nu på Visning Pågår vilket är tredje delen av Emma Sköld serien av Sofie Sarenbrant. Tycker dem böckerna är bra och uppläsaren Katarina Ewerlöf är väldigt bra och passande uppläsare för hennes böcker :)

  1. Oh, är det deckare?? Älskar när man hittar en bra uppläsare som är återkommande också :)

  1. Vad trevligt! Ser fram emot en rapport. Vad tycker du såhär långt? Och har du hittat något bra att lyssna på? :)

 2. Gillar dina boktips! Har precis beställt Framgångsboken, fast då den fysiska versionen, men den har inte kommit än. Kul att du gillar den!

  1. Kul att höra!! det håller även mig motiverad att skriva återkommande om vad jag läser/lyssnar på :)
   Antar att du lyssnat på framgångspodden innan också eller? :)

   1. Ja, det har jag, har absolut inte lyssnat på alla avsnitt, men lyssnar på något då och då!

  1. Men åh, tack för tipset! Läste om den och blev nyfiken nu, MEN så finns den inte hos Nextory… :O Skriver om dem i min Goodreads-lista tills vidare ;)

 3. Ljudböcker är kanske inte min grej, jag gillar att hålla i boken och sedan placera den i bokhyllan. Titta på den ibland. Kanske det bland arvingarna finns någon läsintresserad. He, he,
  Å andra sidan vore det inte så dumt att prova på när det nu är gratis i en månad.

  Just nu ligger tre böcker på bordet, jag läser alla på samma gång, så det tar tid. Speciellt som jag läser långsamt.
  Da Capo – Oskar Hedlund. Den handlar om det svenska musiklivet för ett antal decennier tillbaka.
  Norrbotten, värt en resa. – En bok om Norrbotten, olika orter och sevärdheter där.
  Factfullness av Hans Rosling – Den borde alla läsa!

  1. Det vore förstås fint att prioritera den tiden att läsa fysiska böcker. Jag är imponerad av de som fixar det! Då tycker jag du kan fortsätta också! :)

   Oh, blir nyfiken på båda sista böckerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.