Jennifer sandström

Fredagstrött – hurra

Den härliga tröttheten en fredagseftermiddag? Jag är SÅ orimligt trött (hey, klagar inte – bara konstaterar) denna fredag. Tog en powernap vid tretiden (fördelen med att jobba hemma) och det hjälpte i och för sig någon timma.

Det härliga i att vara såhär trött är att jag är väldigt nöjd med mig själv för att ha stigit upp så tidigt hela veckan. Vaknat tidigt och gått ut och promenerat innan frukost. Det utmanande med att vara så trött är att jag kämpar med mina “7 dagar utan att klaga”. När man är trött vill man ju liksom inte annat. Tänker på det i typ alla konversationer jag har, analyserar mig själv och den jag pratar med. Sjukt intressant experiment faktiskt.

Det har varit en produktiv vecka också. Och det handlar ju mycket om känslan mer än vad man faktiskt gör. Och jag tror det beror på att jag gjort sådant som stod på to do-listan och även gjort det ett tag. Till exempel min PR & policy-sidasom nu är live. Det har stått på min agenda länge och under vår workation i veckan tog jag äntligen tag i den. Skickade också ut månadens nyhetsbrev – skrolla längst ner här på bloggen för att registrera dig om du vill.

Som ni ser gör mobilbilder en comeback här på bloggen igen (och med det även mobil-bloggandet som sker ytterst sällan nuförtiden, men ibland, som nu ikväll). Testar att fota mer med mobilen men att ändå ha ett “fototänk” och redigera bilderna. Kameran får vila. Har redan fotat cirka 8000 bilder med min Lumix i år, så behöver lite en paus.

Nu är det dags för mig att checka ut. Jag och Mumin har precis kommit ut till Teijo där vi ska hänga hela helgen. Kändes enormt skönt att lämna ett halvt kaosigt hem och åka ut hit. Ute på landet. I skogen. Vid en sjö. Nära havet. Osv.

Trevlig helg på er.

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.