Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Cykelutflykt Bilbao – Portugalete

Godmorgon solroskärnor! Idag lyser faktiskt inte solen här i Bilbao. Ett litet lätt åskväder drog in över oss igår och hänger kvar över staden. Det gör dock inte jättemycket. Igår sken solen och vi åkte på cykelutflykt till en annan liten stad, Portugalete. Där det finns en ball bro. Vi tog också bron över och cyklade längs kusten i Getxo som var ytterligare en annan stad.

  

Det var extremt vackert och varje gång man hyr en cykel tänker man: vi måste alltid hyra cyklar – det är det bästa sättet att ta sig runt! Vi kom cirka 30 kilometer totalt, en sträcka man knappast orkar eller hinner gå. Och tar man till exempel buss är man inte flexibel och tunnelbana är uppenbarligen det sämsta sättet att upptäcka en stad på.

Jag tror jag kommer kunna skriva en bra Bilbao guide för den som ska resa hit – utifrån mina upplevelser. Två nätter i Bilbao typ, tror inte man egentligen behöver mer eftersom det är ett ganska litet ställe.

Så idag ska vi åka vidare. Vi har faktiskt hyrt bil och ska köra till San Sebastian! Det ska vara ett amazing ställe – men vi får se hur amazing det är i regn… Haha


Vi sover en natt där och sen ska vi övernatta en natt någonstans mellan San Sebastian och Madrid eftersom vi ska lämna tillbaka bilen i Madrid.

Tjoho! Puss och kram!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.