Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Semesterlyx.

Jag är på semester men drömmer varje natt om grejer som gör mig påmind om den underliggande stressen. Jag har drömt om mitt nya jobb (ja det är sant, gick “arbetslös” en vecka och sedan var kontraktet påskrivet), två gånger. Jag har drömt om bröllopet och att vi skulle fixa inför det. Och massor av annat. Just nu ligger jag i en säng i San Sebastián. Ser stranden, hör vågorna. Från sängen. Lika fint som det låter. Skulle behöva lite egentid. Trivs enormt bra i min boyfriends sällskap, tackolov, men den där ensamtiden är så himla svårslagen. Och svår att få, när man reser och har ett något intensivt schema, hehe. Tänker mig att det måste vara såhär fast värre man känner sig som nybliven mamma. Sukta efter egentid. En timma skulle räcka. De här fem minuterna när han duschade räcker faktiskt också. Puss! 
 

FÖLJ:

11 svar

 1. Ja det är inte lätt med egentid (när man väl har egentid vill man ha sällskap osv) :-). Många unga föräldrar använder ordet “egen tid” , då tänker jag -lugn ni kommer få så mycket egentid senare i livet. Puss puss

  1. Hahah guuuud, tänkte vad har jag nu skrivit när jag läste din kommentar?? Bröllopet refererade jag till min nära kompis bröllop som vi var på förra helgen ;) Inser nu att det var lite otydligt hehe

 2. Roligt att få hänga med på er resa :) Får mig att längta till nya oupptäckta platser i Spanien.

  trodde alltid att jag behövde egentid men har insett…jag trivs bäst med egentid i sällskap. Dvs göra något eget men ändå vara nära sambon eller typ mamma. Pratkvarn av rang så måste få lätta på prattrycket :)

  1. Jaa och jag behöver bara någon timma sen trivs jag också i sällskap har jag insett! :) Har du varit på någon spännande plats i Spanien??

 3. Förstår vad du menar, vi bor ju som ni bodde, två personer i en etta. Det där med egentid blir jättesvårt… Särskilt som jag jobbar och sambon pluggar hemifrån så när jag kommer hem är han hemma… Nu tänkte han börja träna 2*2 timmar i veckan och det ska bli SÅ SKÖNT!

  1. Jaaa så var det för oss i Åbo, man klarar ju det men det är inte optimalt. Vad bra att han kommer ta sig iväg på något nu – det bästa som finns är ju att komma hem till ett tomt hem efter en dag på jobbet, iaf i en timma eller så ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.