Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Från San Sebastián till Burgos.

Alltså klockan är snart tolv och jag är så himla trött och det finns ju ingen tid egentligen till att blogga när man reser såhär men jag tänkte bara säga att vi vaknade upp i ett jättefint San Sebastián som är en magisk surfstad så vackert vid havet och njöt hela dagen där innan vi hoppade in i vår lilla Nissan och körde söderut. Pjuh.

San Sebastian

Så nu ligger vi på ett hotell i Burgos. Burgos tänker ni? Ja, det tänkte jag med. Det är en random liten stad mellan nordligaste Spanien och Madrid  som vi valde för övernattning. Tydligen var det här spanskan en gång i tiden grundades. Och vi upptäckte att det var en stad med riktigt schyssta barer och restauranger samt en local dryck med namnet Vermut som var så yum! Vi har besökt flera barer de senaste dagarna som har varit så LOCAL som man beskriver det på bästa sätt. Ni vet, bara lokalbefolkningen, inget jävla wifi eller “We speak English”. It's the real deal! Det, vill jag uppleva under mina resor. Men men men men dagens vackraste ögonblick (förutom när jag fick köpt nya sköna skor som var en dröm för mina fötter efter en dryg vecka och flera mil i Vans) var när vi bilade ner från San Sebastián och plötsligt körde bland tusentals solrosor. Alltså enorma fält fullt med solrosor. Det var så himla häftigt och vackert! Det måste vara de vackraste av alla fält!! Jag var helt extas.

Ser ni? Allt det där är solrosor! Och det tog liksom aldrig slut. Om ni undrat var solrosoljan kommer ifrån så vet ni nu, norra Spanien!

Nu bums godnatt! I morgon fortsätter vi till Madrid – vår slutdestination i Spanien!

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.