Jennifer sandström

Bokrelease: Rosita Reser – den perfekta guiden för din barnsemester.

Det här med att ha en blogg öppnar alltid upp för nya möten med nya människor. Mycket händer dock i Stockholm, men ibland har man turen att vara på plats i storstaden vid rätt tillfälle – och det var jag igår! Igår hade nämligen Rosita Lincoln, som driver resebloggen och forumet Rosita Reser, bokrelease för sin nya bok. Vad än boken handlar om så blir jag alltid så inspirerad av sådant! Något som gjort sin dröm till verklighet, gått igenom en tuff skriva-bok-resa och tillslut lyckats få den publicerad. Det är ju ascoolt! Och något jag själv hoppas på att få göra en dag.

Hennes bok är Rosita Reser – den perfekta guiden för din barnsemester, och finns att beställa här hos Adlibris. Precis som namnet talar för är det en bok till någon som haft lyckan att få bli förälder och vill ta med sina barn på resor. Den är ett resultat av erfarenhet hon samlat på sig genom åren med alla resor med sina tre barn och då forumet och efterfrågan om tips och råd för att resa med barn växte – så dök idén om en bok upp!

rosita reser bok

Jag är ju rätt långt ifrån barn, men jag tror vi alla kan föreställa oss att det är aningen knepigare att resa som en familj och med småbarn än ensam. Kanske har jag någon bloggläsare som redan har barn eller har barn på gång? I så fall kan det vara en god idé för er att spana in boken. En typiskt glossig, härlig bok med snyggt innehåll som man kan sitta i soffan och läsa istället för att jämt sitta med datorn och googla efter den bästa informationen som man annars alltid gör. Eller känner du någon som är mamma eller pappa till småttingar? Beställ boken och ge bort!

Sjukt trevligt att mingla runt på en bokrelease också, särskilt med temat RESA. Pratade med en tjej född -77 som bott i Tyskland i 3 år nu – väldigt spännande. Och så fick jag även chansen att träffa Towe och Sofia från de svenska resebloggarna som är ett litet nätverk jag är med i, det var även via dem jag fick kontakt med Rosita och fick höra om hennes boksläpp! De bloggade också lite om eventet igår.
Rosita reserSvenska resebloggareBokrelease Stockholmresa med barn

Bra jobbat Rosita! Tack för igår och lycka till med framtida resebloggande och författarskap ❤

FÖLJ:

2 svar

 1. Tack snälla Jennifer! Jag har missat att du skrivit om min bok och bokrelease men så presenterades den ganska högt upp på Google, kul!
  Det var så roligt att träffa dig IRL, jättekul att du ville komma även om jag förstår att det känns länge kvar ännu till “resa med barn”. Men som du skriver, det handlar ju också mycket om en annan resa – att uppfylla en DRÖM!

  Jag hoppas att vi ses igen! Kanske i januari på träffen för Sv. Resebloggare?

  Sköt om dig och kram!

  1. Ah vad kul att du hittade inlägget via Google! Precis, det stämmer :)

   Ja det är mycket möjligt att jag kommer över till Stockholm då, hoppas det!

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.