Jennifer sandström

bloggens början

April 2006 startade jag min första blogg, på blogspot.se. Innan det hade Lunarstorms “dagbok” fungerat som något liknande under en längre tid. Så, alltså för 6 år sedan började jag mitt bloggande, 14 år gammal. Ni kanske kan tänka er att den bloggen skiljdes sig lite från min blogg idag? Haha, herregud. Det var smileysar i varenda mening, särskrivningar, talspråk och långa, meningslösa återberättelser av mina dagar. Det var lite deppiga tonårstankar och kryptiska inlägg också. Ingen höjdare direkt. Men det var så det började och sen dess har jag inte haft många uppehåll.

Jag vet inte vad det var som gjorde att jag fastnade så för bloggandet, men någonstans fanns nog behovet redan då av att uttrycka mig i skrift?

Jag hann starta en ny blogspot-blogg och sedan en blogg.se-blogg som hängde med mellan 2007-2011, sen bytte jag till Spotlife för drygt ett halvår och vidare till Finest för ett halvår och nu är jag på min egna domän för att stanna! Här ovan är en bild jag hittade i datorn, printscreen av ett blogginlägg från november 2007. Haha, väldigt givande läsning det där… ;-)

FÖLJ:

Ett svar

  1. Jag är också noga med att äta ofta! Men jag tror att jag kan ha slarvat lite med mängden mat faktiskt ;D
    Får äta as mycket när jag kommer hem från träningen idag och hoppas att jag kan sova på det, haha! Tack så mycket!

    Åh Lunarstorm, synd att det inte finns längre! Inte för att man skulle varit där ändå.. men men ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.