Jennifer sandström

Search
Close this search box.

18 fucking dagar

Något jag måste medge att jag är ganska bra på är att om jag ger mig in på någonting så är jag jäkligt envis och fast beslutsam att klara det! Det har gått 18 dagar av fitnessfigthen. 18 dagar utan socker. Utan onyttigheter. Utan bröd. Utan cola zero. Utan tillsatser. HUR JÄKLA BRA? Måste passa på att ge mig själv massor av cred och påminna mig själv om hur bra det faktiskt är!

Det kräver tid och planering att komma ihåg att äta var tredje timma och att hinna med träningspasset varje dag. Men 15 dagar (var sjuk de tre första) i streck har jag kört fitnessfightens pass och jag känner mig redan starkare! Jeansen sitter lite slappare och dubbelhakan minskar ;)

Jag har ingen plan på att ge upp nu och midsommar kommer bli en tuffare utmaning med festligheter osv, men det går att ta sig igenom det också bara man vill!

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.