Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

du väljer din egen väg, kloka ord från en 15 åring

Mitt uppe i en resning av datorn så hittade jag några väldigt kloka ord från en uppsats som en kär vän skrev när hon var 15 år. Tyckte de var värda att dela med mig av!

“Det jag vill få fram är attdet inte är ett av dina val som betyder, utan det är alla val du gör i ditt liv. Det kommer komma val efter val, och du kommer vara tvungen att besluta dig om hur just du vill leva ditt liv. Du måste även vara beredd på alla svängar och komma ihåg att det är du själv som kan förändra.

Jag som just fyllt 15 år har tagit enormt många beslut och jag kommer att ta många fler. Tänk bara inom de närmaste månaderna, nu är det februari. Det vill säga att det bara är några få månader kvar tills alla får veta vilket gymnasium just du kommit inpå. Jag och alla andra som är i den årskullen som ska vidare efter vägen mot gymnasiet inväntar spända på resultaten över de val vi gjort.

Jag kanske inte är någon gammal dam som kan sitta och berätta om hela mitt liv men jag har också fått göra mina egna misstag och fått lära mig av dem.

Det är du själv som väljer din egen väg, allt i ditt liv kommer vara olika beslut som du måste fatta, du bestämmer själv. Skapa ditt liv efter hur du vill leva det.”

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.