Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

och allt som vi känner med hjärtat gör så himla ont ibland

När jag kramar mina vänner och underbara familj här i Gällivare hejdå så går mitt hjärta sönder lite. Samtidigt som jag längtar efter någon söderut så mycket att jag vill dö lite. Och en annan del av mitt hjärta suktar så efter att få upptäcka världen!

Om vi fick ha alla människor vi tyckte så mycket om, med oss i en säck vart vi än reste i världen, så skulle vi kanske inte uppskatta dem lika mycket. Vi skulle aldrig få lära oss hur ont ett farväl kan göra och vi skulle aldrig få uppleva den fantastiska känslan av ett kärt återseende. För att inte tala om känslan av längtan, längtan och saknad – även om den är stundtals plågsam så är det en väldigt fin känsla att känna.

Det finns så många människor som jag tycker om till månen och tillbaka och ibland undrar jag lite hur mycket kärlek man kan känna – räcker den till alla liksom? Och så kom jag fram till, ja, kärleken räcker i all oändlighet där den så vackert tas emot och tas hand om och kastas tillbaka till en.

Och när jag hör ord som,
“Du får inte åka. Nu börjar jag gråta”
Och,
“Jag vill inte ens känna efter hur tomt det kommer bli att inte ha dig här.”
Så känner jag mig så lyckligt lottad. Inte för att vi måste skiljas åt, men för att ni är mina vänner och efter alla år så vet jag att ni alltid finns kvar. Fast än vi upptäcker livet på olika håll så håller hjärtat alltid kvar dessa fina vänskapsband.

Det finns ett väldigt klyschigt citat, “True friends are never apart, maybe in distance, but never in heart.”, men det beskriver precis det som jag känner till så många av mina vänner! Underbara ni, vi syns till jul igen.

“Though miles may lie between us, we're never far apart, for friendship doesn't count the miles, it's measured by the heart.”

FÖLJ:

2 svar

  1. Men det är väl alldeles utmärkt att du ger dig av i stora vida världen, då har du ju nåt spännande att berätta om och om igen på ålderdomshemmet för dina vänner. Och dessförinnan också!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.