Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Biljardpalatset & Puta Madre.

Min lördagskväll var jättetrevlig och jag besökte två ställen som jag varmt kan rekommendera för den som bor i Göteborg eller är på besök i staden. Jag, min “gamla högskolekompis” Stina och hennes vän på besök från Bulgarien gick tillsammans till Biljardpalatset där vi bokat bord. Blev deras burgare till middag. Och burgare är som burgare alltid är på restauranger, bra. Och mättande. De hade utöver det en liten men spännande meny. Till det drack vi Eriksbergs öl som vi fick rekommenderat. De har massvis av ölsorter och det är också det som är lite grejen med det här stället.

Biljardpalatset Göteborg    mat biljardpalatset

Vi pratade så mycket att när vi väl gick ner för att spela biljard – ja det är lite det som är poängen med hela biljardpalatset som ni säkert misstänkte (utöver lite käk och stor valmöjlighet bland ölen), det är massor av biljardbord och även shuffle boards (som är ett annat kul spel) (sorry för alla sidospår, hehe) – så var det en och en halv timmas kötid. Tips: var i lite god tid eller ställ er åtminstone i kö inte allt för sent, alternativ boka om man kan göra det.

Därför bestämde vi oss för att kila till en annan bar runt hörnet, eller rättare sagt en restaurang som också erbjuder schysst häng för en cocktail eller två. Och denna restaurang slash bar var Puta Madre! Jösses, så fantastiskt att få vara omgiven i en 20-tals miljö ett par timmar. Älskade inredningen och musiken som spelades. Servitörer och servitriser var dessutom klädda i enlighet med Puta Madres tema.

Puta Madre  Puta Madre Göteborg

Vi drack Classic Margaritas men jag blev efter att ha beställt in det väldigt sugen på sangria. Dock blev det bara en drink kvällen till ära. Utöver ett glas vin och en öl. Och det var väldigt skönt idag, trots att jag sov lite länge och inte så många timmar så blev söndagen extremt produktiv och jag har precis avslutat min springtur och ska nu laga mat för veckan!

Tackar sällskapet för den trevliga lördagskvällen och tackar mig själv för att ha uträttat mycket behövligt under den här dagen. Hoppas ni också haft en fin helg gullegrisar ♥

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.