Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vårpepp.

Det har varit en bra dag idag. Jag har fått gjort massor av vettigt som legat och gnagt lite på mina axlar. Det innefattar mestadels städning, ska visa era senare lite av mitt hem som faktiskt börjar förvandlas någorlunda till ett hem nu. Ett pippi-hem.

Men det kanske bästa som hände idag var att solen sken och jag traskade till ICA för att hämta ut ett litet paket. Jag är för övrigt ICAs kanske jobbigast kund, men det är en annan story.

loppi blogbag

1. toapapper stod på min inköpslista, nu slapp jag inhandla det. 2. Friggs nya riskakor bjöd Lisa mig på i Malmö och de är sååå goda, verkligen riskakor 2.0 – kan rekommendera dem! Har tänkt köpa dem men inte hittat på de butiker jag varit i. 3. RFSUs produkter är mina favoriter, men har inte provat deras easy shavin' ännu, så det ska bli intressant.

loppi blogbag vårpepp

Sedan följde det också med två produkter från Yves Rocher, “hår-vinäger” och en ansiktskräm. Det kanske mest otippade i den här blogbagen var filmen som ni skymtar längst bak, en DVD med Pingvinerna. Jag ääälskar ju animerat! Mitt problem just nu är bara – hur ser man på en DVD? Min Macbook Air har inget litet cd-input och min tv har ingen dvd-spelare… :-) Välkommen till 2015 världen. Får åka hem till min mor och se på den, eller moster och se med kusinerna som kanske är mer passande åldersgrupp, egentligen.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.