Jennifer sandström

Det första jag tänker när jag vaknar.

God morgon sockerrör! Det är ett ord jag gillar, kanske främst på engelska sugarcane. Hoppas ni mår strålande idag, det gör jag! Och mår ni inte strålande så hoppas jag att ni tar er igenom dagen och det är jag övertygad om att ni gör.

Kl 05.45 såg det ut såhär utanför mitt fönster. 

   

Jag vaknar alltså pga att det är ljust och så. Tittar ut genom fönstret, och det första jag tänker? Okej måste ta en bild nu, det såg så fint ut… Sen kan jag somna om med gott samvete, haha. 

Annars när jag vaknar av väckarklockan tänker jag inte så mycket utan fokuserar på att slå av den och somna om… Ett par gånger. Litar inte på att jag är kapabel att trycka på “snooze” så jag har redan ställt alarm med tre minuters intervaller som en egen snooze.

Vad är det första ni tänker när ni vaknar?

Yoghurtkvarg och ICAs gott liv müsli till frukost. Älskar den müslin! Och gillar den nya yoghurtkvargen som ett stort mejeriföretag nyligen kommit med. 

  

Det är en så fin dag. Massor med moln men solen kikar fram med jämna mellanrum och temperaturen är en skön.

    

Och nu sitter jag som vanligt på bussen! Jag har hittat ett favoritsäte, som de flesta tycks undvika. Nästan längst back finns en rad där det går upp så man får sitta högre upp med fötterna. Perfekt om man är kort och så blir det lite extra mysigt. Men för de som är långa blir det rätt knasigt, så de sätena är oftast lediga! Tjoho! Små glädjeämnen i vardagen!

Måste förresten säga att min springtur igår var den skönaste på länge. Det blir oftast att jag försöker pressa mig tidsmässigt. Men igår körde jag i ett tempo som kändes skönast (6.30 min/km) och 6 km. Och det var så idylliskt! Solnedgång, gröna ängar, hästar som betade och sjöfåglar som flög förbi. 2 km från mitt hus är det som ute på landet!

Okej hörni! Önskar er en fin dag ❤️

 

Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.