Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Min lägenhet börjar bli ett hem.

Halloj! Igår hade jag en megaskön känsla i hela mig. Min söndag hade kunnat bli en tröttsöndag och min lägenhet hade kunnat förbli ett icke-hem ända till juni. Jag kommer nämligen resa och jobba kommande helger så igår var min absolut enda chans att “ta tag i livet”.

När jag vaknade vid tio, efter att ha kommit hem vid två natten innan, så kändes det lite segt. Men om man bara ignorerar tröttheten och tar tag i något på en gång så brukar det lösa sig.

Och det gjorde det! Jag fick mina nya stolar på plats bland annat. Det är mammas sambos gamla stolar och de är så JAG. Jag älskar dem!

inredning lägenhet
 

Vad tycks om min lilla kontorshörna? Nya Zeeland (kartan på väggen) har dock redan hunnit ramla ner, haha.

Sen hittade jag mina gamla ramar med fina citat så har placerat ut dem lite överallt. Här tillsammans med en sjukt fin gammal wiskey-karaff från min farmors barndomshem.

whiskey karaff

Känns för första gången sedan jag flyttade in i februari faktiskt BRA att komma HEM! Får bli inflyttningsfest i juni, haha.

Är mest nöjd över hur bra allt blev utan att jag egentligen behövt inhandla något alls! Den sparsamma ekonomen i mig är glad med andra ord. Och pappsen stolt!

FÖLJ:

5 svar

 1. Hej! Undrar hur du lyckades få tag i en lägenhet där?I stockholm är det väldigt svårt att få en lägenhet…men kanske är det lättare i Göteborg? :) vill du bo där hela livet?

  1. Hej Annie! Det är jättesvårt i Göteborg också. Charmen med storstäder ;) Särskilt om man vill bo inne i stan. Jag bor på Hisingen och det tar ca 20 minuter med spårvagnen in, jag tycker dock det är hur nice som helst ändå. Men jag hade lite flyt när jag flyttade hit, min bror skulle precis flytta så jag hyr hans gamla lägenhet nu! :)
   Letar du också bostad eller?
   Och om jag vill bo i Göteborg hela livet? Det tror jag inte, alltså har inte funderat på vad jag vill – skulle nog kunna det men är rätt säker på att jag kommer hinna testa på fler platser i världen… :)
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.