Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Banana pancakes.

HELLO fredag! Har ni sovit gott? Är ni taggade för helgen? Alla hjärtans dag, är ni kära och ska vara klyschigt romantiska med era pojk/flickvänner eller är ni singlar och ska se på 50shades och deppa eller bara festa järnet? Jag är faktiskt kär men ska inte vara klyschigt romantiskt utan har lyckan att få dejta min bästa vän (som dissar sin pojkvän för mig, alltså jag ÄLSKAR att de ratar hjärtans dagen).

Hörni angående kommentarer – NU ska det vara helt fixat. Har fått mail och meddelanden från fina läsare som inte kan kommentera bloggen. Frustrerande, man blir ju liksom van vid att ha en liten dialog med er snarare än monolog ♥

Igår åt jag riktig mat för första gången den här veckan, det kändes som en bra grej. Så i morse började jag min dag med en stadigare frukost. Herregud, varför har ingen sagt åt mig att göra bananpannkakor tidigare? Jag blev kär!

(null)

Bananpannkakor är lite som smoothies, man kan variera dem i oändligheten – verkar det som. Nu var det ju som sagt första gången jag gjorde dem, men efter lite googlingar tycks man kunna stoppa i vad som helst. Basen? Ägg och banan! Så jag mosade 1 banan, knäckte i 2 ägg, halv deciliter havregryn, rörde ihop och stekte. Åt med bumsiga blåbär (älskar de stora blåbärena!) Och det var så gott, och framför allt så enkelt.

Idag ska jag jobba, köra ett styrkepass, köpa vin (inte druckit vin på evigheter) och handla, städa lite och ikväll träffa några av mina internetzkompizar som bor här i Göteborg. Trevlig fredag på er hjärtegryn!

FÖLJ:

3 svar

 1. Jaha, då testar vi väl kommentera då!

  Jag (och pojkvännen) ska på fest, vi blir 40 pers på ungefär lika många kvadrat. Vi är medvetna om att det är alla hjärtans dag men det är inget superromantiskt tema på festen.

  Bananpannkakor är sjukt gott! Om det nånsin skulle bli bananer över som är nästan helt bruna, det är då det är som bäst till pannkakorna…

 2. Grattis till jobbet, tjohoo!

  Förra året var jag på klubbspelning i England (bland engelska hipsters och med 0 Valentine’s Day hysteri) och drömde om den där fina killen som var kvar i Göteborg. I år spenderas dagen på extrajobbet – men det är en historisk helg, på lördag slutar jag efter fyra år där. Är dock glad för mina år där. Betydligt högre lön än de där slitiga sex åren på Donken (shit, 25 och haft jobb i 10år.. gammal!!) och bland alla kunder och varor hittade jag ju också kärleken. Samma kille som jag drömde om förra året.. :)

 3. Singel & inte kär för tillfället :P
  Jag har varit singel varenda Alla <3 Dag i hela mitt liv, så jag vet inget annat..

  De flesta av mina vänner som är i ett förhållande vill inte ha massa presenter utan de ska hitta på nåt tillsammans istället, spa, massage, mysig middag m.m.

  Happy Valentine´s Day! Kram! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.