Jennifer sandström

Nu är det officiellt.

(null)
Alltså kan ni gissa vad? Gissa vad som hänt? Gissa vad den här tjejen har skaffat sig? ETT JOBB! Så overkligt och obeskrivligt skönt. Jag hade intervjun min första morgon i Göteborg och det var anledningen till att jag var uppe så tidigt då. Men jag har lärt mig att man inte ska jinxa sånt där genom att skriva om det i bloggen. Och igår blev jag erbjuden jobbet! Jag börjar redan på måndag och kan berätta mer om det då, en sak i taget. Kan avslöja att det är inom den bransch jag viljat söka mig till: resebranschen!

Jag började alltså veckan med enorm ångest och känslor av att jag kommer aldrig få ett jobb, alltså aldrig! För att idag ha fått ett jobb och dessutom blivit kontaktad för två andra jobb. Arbetslösheten må vara hög mina vänner, men att skaffa jobb är ingen omöjlighet! Faktum kvarstår dock, du kommer långt på kontakter och lite flyt!

Hur jag firade? Med en crossiant, att träffa Sofia och fika äppelmuffins, samt åka ut till min moster och äta middag.

Är bara så fruktansvärt nöjd och tacksam över att efter en vecka ha ordnat ett jobb. Ett jobb som verkar kul. Det känns lite magiskt. Men det kanske är precis vad jag är värd?

(null)
Lägenhetshissen, jag och soporna!

Puss och kram från en fantastisk glad donna som från och med måndag har en anställning på sitt första riktiga jobb!

FÖLJ:

5 svar

  1. Finns ingenting som är så frustrerande och ångestframkallande som att söka jobb! Och heller ingenting som är så BEFRIANDE när man till slut äntligen lyckas knipa ett jobb!! stort grattis alltså :D

  2. Stort grattis! Jag blickar också drömmande mot resebranschen, största lycka vore typ att jobba på Vings kommunikationsavdelning i framtiden :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.