Jennifer sandström

7 fucking kilometer och livets kontraster.

JÖSSES hörni. Vet ni vad jag gjorde i torsdags? Sprang 7 kilometer! Jag har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv! Och jag var helt övertygad om att jag skulle dö när vi var hemma och jag kollapsade på golvet. Men fyfan vad bra gjort det var. 44 minuter tog det. I slutet undrade Mumin varför jag sprang så fort men jag visste liksom inte om det kändes snabbt pga trötta ben eller om jag bara ökade för att snabbare komma fram, haha. Var otroligt skönt i alla fall. Hade ont i magen och knä och lungor pga kall luft i början, men efter en kvart kändes det mesta bra. Löpningen i sig kändes mest bara härlig. Efter ca 4 km tog vi även en rätt tuff uppförsbacke, så det var bra orkat efter det. Ber till knägudarna att det fortsätter kännas bra! (Gammal basketskada, haha låter som om man varit professionell basketspelare i yngre dar…)
Efter träningen slängde jag ihop godaste salladen, tips tips: champinjoner, röda linser, bulgur och krydda med oregano.
IMG_1116.JPG
Och fredagsförmiddagen såg ut lite såhär: popcorn i sängen. Haha det är vad jag vill kalla livets kontraster.
IMG_1094.JPG
Tog mig dock ut på en promenad en timma efter jag pluggat och jobbat lite. Bland enorma mängder höstlöv och med David Batra i öronen. Och på kvällen tog vi även en sväng till gymmet. IMG_1108.JPGIMG_1115.JPG
Här har vi min nya träningströja också – inte egentligen tänkt för gymmet men det fungerar ju också. Trötta ben just nu, efter löpning och lite ben igår på gymmet.

Klockan är tio och jag sitter på bussen påväg mot andra delen av stan. Ska möta Victoria och besöka Finnish Design Shop som har utförsäljning. Efter det ska vi bloggfika med ett gäng finlandssvenska Åbo-bloggare!

Puss och kram på er, ha en fin lördag!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.