Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mami dear.

Såhär söt är mor min:

IMG_4570

Och vi är rätt lika varandra brukar folk säga. I alla fall när vi ler eller skrattar?!

IMG_4583 IMG_4543 IMG_4553

Men kanske annars också??

IMG_4422 IMG_4546

Och när vi ‘grimaserar'?

IMG_4225 IMG_4226

Vacker är hon i alla fall. Och det brås jag ju uppenbarligen på.

IMG_8431

Grattis mamma. Älskar dig ❤️ Är stolt över dig för att du inte gett upp livet såhär på äldre dar ;-) Och tycker du är mysigast i världen (när du kommer med varma sockar, fixar frukost och tjatar på mig trots att jag är vuxen nu). Puss!

Ps. Alla bilder är från Thailand vintern 2010. Vi var nämligen på mamma-dotter-semester och jag försökte lära min mamma att använda kameran på rätt sätt. Jag vet inte hur stor framgång det försöket nådde – jag minns mest att jag vara irriterad för att hon antingen klippte mina fötter, halva kropp eller halva huvud. Hehe. Sista bilden är dock från Indien, förra julen.

FÖLJ:

5 svar

  1. Tack älskade ungen min. Du kommer också en dag, lika vacker nu som då, förstå att 50 + är ganska ok <3

  2. Hej! Nej jag har ingen om-mig sida, men jag kan ju berätta lite. Det står lite i side-menyn om mig dock, men inte så mycket. Jag är 26 år och har säsongs-arbetat mig runt i världen och nu är jag på en 4 månaders backpackingresa från Bolivia till Costa Rica. Vi beräknar vara hemma igen i mitten på februrari. Fråga gärna mer om det är något du undrar över!

  3. Ååh, jo visst ser man att du är mammas dotter minsann! Är du lik henne även till sättet? Hur ser din familj på att du valt att leva ett… hmm.. mindre “slå-sig-ner-på-en-och-samma-plats”-liv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.