Jennifer sandström

Finlandssvensk bloggträff i Åbo.

Här flyttar man som svensk till Finland och får vara med klungan av minoriteten finlandssvenskar. Det är jag tacksam för då de pratar ett språk jag förstår (även om jag är lost ibland när de slänger in något märkligt ord). Härom veckan när jag googlade efter bloggar i Åbo hittade jag till gruppen finlandssvenska bloggare och igår anordnades en bloggträff för gruppen, i fyra olika städer samtidigt. Så kul att skaffa nya bloggbekantskaper!

Här är några av bloggarna inne på Robert's Coffee, ett café vid bion här. Himla mysigt. Mysigast var kanske att det fanns två bloggbebisar med också. Jag kan drunkna i bebisögon hur länge som helst.

bloggträff Åbofinlandssvenska bloggare

Victoria och jag. Victoria är den enda som var med igår som jag träffat tidigare, också tack vare bloggandet som sagt. Här nedan är en gruppbild på alla bloggare (förutom Astrid, hon bloggar för övrigt om feminism, sjukt intressant blogg!) och bilden är lånad av donnan som ordnade allting här i Åbo: Ida-Marie aka Ziio.

bloggträff finlandssvenska bloggare

Hanna-Madeleine längst upp till vänster är student och en duktig fotograf som bor bara några hundra meter ifrån mig, så vi kommer förmodligen mötas upp väldigt snart igen.
Malin längst ner till vänster med bebisen Saga, bloggar på Min helt vanliga vardag, bor även lite utanför Åbo i Pargas. Vet inte om det är som på landet där ute? Men det verkar mysigt i alla fall.
Till höger om dem står Paulina som bloggar under My strawberry kiss och också bor i Pargas- hon har en drömsöt unge som (tyvärr) inte var med på träffen.
Nästa mamma med bebisen Astrid i famnen är Jenny med bloggen Kolofont.
Den enda mannen på träffen var Johan med sin blogg om populärkultur. Bloggvärlden är helt klart kvinnodominerad så kul med en kille för att balansera det litegrann!
Bakom mig står Victoria och hon har sin blogg som handlar mycket om inredning.
Nedanför mig Mima som bloggar om skönhet och hälsa.
Och slutligen, längst till höger, värdinnan Ida-Marie.

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.