Jennifer sandström

Search
Close this search box.

3 enkla knep för att lyckas med din sökoptimering

sökoptimering knep

Om du börjar jobba med sökmotoroptimering och lägger ner tid och energi på att få allting bra och rätt så finns det några enkla knep jag tycker du ska tänka på. Det är nämligen lätt att man läser på och påbörjar arbetet men mitt i allt antingen känner sig lite vilsen eller totalt överväldigad.

Man sökoptimerar och sökoptimerar, letar keywords och skriver inlägg efter inlägg tills man är svettig och fingrarna blöder. Ni vet den känslan? Och ingenting händer. Jahapp. Bloggen är fylld med massvis av bra material, men inte verkar några besökare hitta hit? Det ekar tomt, och frustrationen växer.

Om du känner att du vill göra rätt och verkligen lyckas med din sökoptimering – då ska du kika på de här tre enkla knepen som jag sammanställt i en tjusig pdf!

Ämnena marknadsföring, sökoptimering och företagande är något jag kommer skriva mer om, och detta även i form av mejlutskick som kan bjuda på lite mer än vad du får här på bloggen. Så när du laddar ner pdf:en blir du samtidigt registrerad på min mejllista! Om du inte alls är intresserad av framtida mejl som handlar om detta kan du avregistrera dig på en gång.

Varsågod och lycka till!

Ladda ner 3 enkla knep för att lyckas med SEO här!


Ps. Du har väl inte missat att du också kan gå min SEO-kurs? Den riktar sig till företagare, bloggare och marknadsförare.

FÖLJ:

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.