3 enkla knep för att lyckas med din sökoptimering

sökoptimering knep

Om du börjar jobba med sökmotoroptimering och lägger ner tid och energi på att få allting bra och rätt så finns det några enkla knep jag tycker du ska tänka på. Det är nämligen lätt att man läser på och påbörjar arbetet men mitt i allt antingen känner sig lite vilsen eller totalt överväldigad.

Man sökoptimerar och sökoptimerar, letar keywords och skriver inlägg efter inlägg tills man är svettig och fingrarna blöder. Ni vet den känslan? Och ingenting händer. Jahapp. Bloggen är fylld med massvis av bra material, men inte verkar några besökare hitta hit? Det ekar tomt, och frustrationen växer.

Om du känner att du vill göra rätt och verkligen lyckas med din sökoptimering – då ska du kika på de här tre enkla knepen som jag sammanställt i en tjusig pdf!

Klicka på bilden eller HÄR för att få pdf:en!

3 enkla knep lyckas med sökoptimering

Och varför nu plötsligt denna nedladdningsbara pdf kanske du undrar? Ämnena marknadsföring, sökoptimering och företagande är något jag kommer skriva mer om, och detta även i form av mejlutskick som kan bjuda på lite mer än vad du får här på bloggen. Så när du laddar ner pdf:en blir du samtidigt registrerad på min mejllista! Om du inte alls är intresserad av framtida mejl som handlar om detta kan du avregistrera dig på en gång.

Varsågod och lycka till!

Få de 3 enkla knepen för att lyckas med din SEO här!

Ps. Du har väl inte missat att du också kan gå min SEO-kurs? Den riktar sig till företagare, bloggare och marknadsförare.

Följ:
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

6 Kommentarer

 1. 2 april, 2019 / 13:51

  Älskar dina SEO-tips! Du förklarar svåra grejer på ett så tydligt sätt = bäst! <3

  • Jennifer Sandström
   Författare
   2 april, 2019 / 17:40

   Men hallå tack fina du! <3

 2. 2 april, 2019 / 17:13

  Så kul med en handy lite guide!! Bra jobbat :D

  • Jennifer Sandström
   Författare
   2 april, 2019 / 17:41

   Trevligt att höra att du gillar den, tack!! ☺️

 3. 2 april, 2019 / 18:33

  Jag har nog redan sagt det men jag tar verkligen till mig av dina SEO-tips. Tycker det är galet svårt (och lite tråkigt) fortfarande. Men jag jobbar vidare.

  • Jennifer Sandström
   Författare
   4 april, 2019 / 21:47

   Ett steg i taget, kämpa på! ☺️ Och tack så mycket Cornelia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?