Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

3, 2 och 1 år sen.

Om vi kikar på vad jag gjorde exakt på dagen för två och tre år sedan så är det inte konstigt att jag började drömma mig iväg för ett år sedan. Och inte konstigt att upptäckarlusten för jämnan ligger där inom en och lurar.

För tre år sedan

Det lilla handbagaget var packat med det absolut nödvändigaste för 5 dagar på paradisön Samoa. Jag hade från början bokat resan helt själv. Det var en vecka innan tentorna och jag tänkte att jag lika gärna kunde tentaplugga på en strand mitt i Stilla Havet. Dessutom är det inte ofta man får chansen i livet att besöka en liten ö så långt borta från Sverige. Sen slutade det med att min roomie också följde med, Chelsea. Det var en sjukt häftig upplevelse!

För två år sedan

Jag bodde i Indien, i Kochi, Kerala. Det var en lördag och jag och min tyska väninna slash kollega slash roomie följde med den holländska VD:n för företaget vi jobbade på och ytterligare en holländsk kollega, ut på en utflykt och äventyr till stranden Cherai Beach. Det var lite magiskt. Och vi hade sjukt kul vill jag minnas.

För ett år sedan

 

Ja för precis ett år sedan satt jag alltså på ett bibliotek i Åbo i Finland och drömde mig bort, haha. Ungefär lite samma känsla idag här hemma hos mamma vid köksbordet. Koffeinkick och cravings var blogginlägget.

Det är lite spännande att se vad man gjorde för x antal år sedan. Men om man skulle kolla på detta varje dag så minns man väl tillslut allt för väl? Om man varje dag traglar vad man gjorde för alla dessa år sedan. Jag gillar att kika på det ibland, men inte jämt.

Det är alltså appen Timehop som talar om för en med hjälp av alla sociala medier man använt vad man gjorde precis på dagen tidigare år om ni inte redan upptäckt den.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.