Jennifer sandström

Vid hamnen och födelsedagsbror.

Igår promenerade jag från min mor hela vägen till Järntorget. Det tar ganska exakt en timma och är en promenad som går genom stan, från Olskroken, förbi tågstationen och liksom väster om hela Göteborg. Vilket innebär att precis innan man kommer fram till Järntorget passerar man alldeles nära havet och hamnen. Vattnet som de varit lite dåliga på att förvalta här i staden och nu jobbar på att plocka fram bättre. Det gillar jag. Se bara så vackert det är! Här vill man ju sitta en varm sommardag eller en kylig höstkväll och se på solnedgången. Alldeles förtrollande. Månen hängde också på himlen och förhöjde känslan.


Jag stannade till här ett tag och njöt verkligen av ögonblicket. Det var ett kärlekspar på bryggan som inte njöt lika mycket. Han skrek ”Men vad fan vill du att jag ska göra då?”. Två gånger. Och jag tänkte, fan vad jobbigt. Att bråka som ett par. Ingenting skär i hjärtat som det. Kärlek är ibland komplicerade saker, det har en fått lära sig här i livet.

Sen traskade jag vidare till torget och mötte upp världens bästa bror. Jesper. Som fyllde år dagen till ära.


Grattis brother bear! Min storebror, 26 år gammal, men med kunskap och klokheter som någon över 40 ärligt talat. Han är dessutom Sveriges snabbaste översättare och jobbar med företaget som gör Sveriges bästa översättning (ja det är faktiskt så de marknadsför sig själv, otroligt kaxigt men tror alla deras kunder kan hålla med om att de lever upp till det).

Vi satt på en indisk restaurang och drack chaite, i väntan på hans flickvän som han skulle äta middag med. Och vi hann avhandla en del olika samtalsämnen men främst pengar, internet och business. Så kul att diskutera detta med honom! Jag kände mig väldigt lyrisk och fylld av energi när jag kramade honom hejdå och tog bussen hem. Kanske främst för att jag kände att jag hade någonting att lära honom – det har nästan alltid varit tvärtom. Förutom när vi var små och pluggade matte. Pappa och jag löste alltid hans svåra matteproblem och skrattade åt att han inte kunde – han skrattade dock åt mig när jag högläste på engelska så det gick jämt ut. Lika jämt som när vi var ännu mindre och jag bet honom och han nöp mig. Syskonkärleken!

syskon kärleksyskonkärlek

Bebisbilder på oss två. Sista där jag hjälper storebror att klä av vintermössan… OBS lägg märke till mobilen som pappa pratar i – eller vad det nu är?? Haha.

Gårdagskvällen var helt enkelt fantastiskt fin. Mys hemma hos mamma när jag kom hem också. Och sen bums i säng och drömde om att jag åkte skridskor. Älskar att åka skridskor, sitter i från konståkningstiden.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.