Jennifer sandström

Vackra Göteborg och kompiskontot.

Hoppsan hörni! Gårdagens gråregniga dag sprack upp till en alldeles vacker hösteftermiddag. Perfekt för att promenera runt halva Göteborg och bara andas in staden och det sista av hösten.

Jag och Martin möttes vid Brunnsparken och hamnade tillsist uppe på Skansens Krona som ni ser på bilden nedan. En av mina absoluta favoritplatser i Göteborg helt klart, där man ser ut över hela stan. Det är också alltid lika kul att träffa Martin! Han är så himla go. Äkta Göteborgare med ett stort hjärta som älskar friluftsliv. Om det inte vore för att en lycklig tjej som också är en vän till mig redan haffat honom så skulle jag ha tipsat er singeltjejer i området. Hehe.

Vi gick och gick och gick. Tog ikapp det senaste året och så. Pratade mest om distansförhållanden, Schweiz, Finland och att söka jobb, och den där ovissheten över framtiden.

Glömmer bort hur tacksam jag egentligen är över att min höst löste sig finare än jag kunnat föreställa mig – hur kan jag inte vara lycklig liksom? Det är ju perfekt. 

Sen på bussen hem ringde jag en barndomsvän uppe i norr. Bobbie brukar jag kalla henne för. Jag har så himla många i min omgivning av vänner och bekanta som är gravida eller just har fått barn. Hon är en av dem som väntar en liten bebis i vinter. Vi är lika gamla men hon har plockat så många fler vuxenpoäng bara det senaste året. Hon påpekade dock att det är kul hurdant extremt Svenssonliv jag lever just nu jämfört med tidigare i livet.

I övrigt kändes det väldigt fint att prata med någon hemifrån, hemifrån Gällivare. Lite som jag tycker det är kul att beskriva hur annorlunda Finland är, lite likadant är det med Gällivare och norr. Det känns som ett annorlunda land. Särskilt då majoriteten av mina vänner där uppe jobbar i/med gruvan!

Bobbie: Vad är det nu du jobbar med igen? Jag har ju alltid så svårt att förstå vad det är du har pluggat.
Jag: *ger basic info om företaget* Och mitt jobb är att få människor att upptäcka det här! Du vet, det som kallas marknadsföring?
Bobbie: Ja alltså jag är inte HELT bakom flötet!
Jag: Vet du vad SEO är?
Bobbie: Vadförnåt?
Jag: Sökoptimering?
Bobbie: Nää.
Jag: *fnissar* Nä just det.

Men hon kan sina hundratals verktyg (vilket är rätt ballt) och jag kan min SEO. Och det fina är att vi har varit vänner sen dagis och jag kan fortfarande ringa henne och få ett gott skratt och några plus på kompiskontot.

Ser fram emot den här helgen, ska besöka en och annan bästis här i krokarna. Tycker dessutom jag måste bli bättre på att ringa mina vänner som jag träffar så sällan, det gör mitt hjärta gott!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.