Jennifer sandström

Pepp pepp pepp.

Sitter på bussen påväg till stan och känner mig lite pepp trots att den här dagen var lite hemsk. Var ju hos tandis på förmiddagen och jääävlar – man ska ALDRIG ropa hej – det gjorde så sjukt ont. Tillslut satte de bedövning i alla fall. Men det är jobbigast mentalt alltså. Först halvtimman kunde jag inte sluta skaka. Men lugnade ner mig tillslut. Det tog drygt en timma. Tänker inte gå in på detaljer, men det är inte mysigt någonstans att sätta in två nya tänder :( Det är förresten inte klart än, var något som behöver justeras.

Hur som helst. Det får räcka med tycka-synd-om-mig-själv för den här gången.

Har jag visat att mitt hår blivit kortare? 

 

Var ju och klippte mig förra helgen och bad henne ta ganska mycket. Bortbort med det gamla och slitna. Försöker göra likadant med negativa tankar ibland. Bortbort.

  
Och det är så himla mycket skönare att ha lite kortare hår.

Nu ska jag träffa en vän från min Nya Zeeland-tid. Var ett år sedan vi sågs sist.

Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.