Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Så ses vi igen.

Halloj! Ännu ett besök på Helsingfors, Stockholms och Göteborgs flygplatser ikväll. Börjar bli stammis på alla tre ställen nu. Tur att jag tycker flygplatser är så mysiga! Ibland blir jag lite rastlös, gillar att gå omkring på taxfreen, sitta på något cafe och så. Men Helsingfors är så litet och bara ett par små butiker + att jag är varken hungrig eller kaffesugen så sent som jag ofta flyger.

Köpte en ny Bonaqua i alla fall. Kändes lyxigt. 33 ml för typ 35 spänn. Katjing! Känns så sjukt ovärt att äta på flygplatser.

  
Och jag har min bok med mig igen. Som jag lånat av Julia. Det är dags att läsa ut den nu i helgen!

  
Bara hälften kvar.

Älskar förresten att flyga i sköna kläder! Träningsbyxor och mjuka tröjor. Mmmm. Finns ju liksom ingen jag behöver vara fin för alls här?

Bästa med att åka till Sverige den här gången då? Förutom lösgodis så säger jag: mamma, deras kyl slash matlagning, helgens tre födelsedagar, lite kompishäng och så mina nya tänder såklart (så himla nervös för det)!

Samt att det bara är fem dagar och fem nätter. Hinner man inte sakna ihjäl sig.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.