Jennifer sandström

10 DAYS and coffee cravings

Yes! Jag klarade min 10 dagars detox nästan helt utan problem. 10 dagar utan socker, kaffe, alkohol, “vitt mjöl” och rött kött. Och jag vet inte vilket som var den största utmaningen? Kaffet förmodligen. Lite alkoholen också… Man vet att man festar och firar lite för mycket, eller bara väldigt mycket är en livsnjutare, när man tycker det är en enorm prestation att ha klarat sig 10 dagar utan alkohol. 

Nu sitter jag här med min första kaffekopp och laddar för gymmet. Första koppen kaffe igen var rätt underbar måste jag säga, även om det är snabbkaffe… Åh stackars mig vad jag saknar en riktigt kaffebryggare, eller kaffepress. Så trött på att man inte kan få vanligt kaffe på kaféerna här heller. Kiwisarna tror liksom att de är en “kaffe-drickar-kultur” men SERIÖST, alla era lattes och flat whites eller long blacks – NI VET INTE VAD KAFFE ÄR! Vad ni dricker är varm skummad mjölk med socker!

Grimas som uttrycker både lycka över att få dricka morgonkaffe igen, samt upprördhet över att inte ha tillgång till riktigt kaffe… Apropå grimaser, spana in #grimasbattle (intiativ från Elaine) på Instagram och särskilt en bild jag laddade upp på min insta i morse, hahaha, nyvaken och alldeles alldeles underbar…!

Nu; gymmet!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.