Vindar av förändring

Det har börjat krypa lite i kroppen på mig. Som om mitt inre håller på att göra sig redo för ett årsskifte. Det händer ju något speciellt där när december blir januari och ett år blir ett annat (eller vi kan i alla fall intala oss det). Jag älskar att få stänga det året som gått och sätta nya mål och planer för året ahead (sån klyscha, eller hur?). Kanske just för att det är så lätt att allting bara rullar på, istället för att sätta nya saker i rullning och se till att man faktiskt går i den riktning man önskar.

Därför är det liksom nödvändigt att stanna upp, pausa, reflektera och fundera över vad man vill. Kanske ännu viktigare som egenföretagare? Det sker liksom inte naturligt några förändringar på min arbetsplats, utan dessa ansvarar jag för.

Jag känner redan nu att det är dags för något. Och små actions som jag antingen tagit tag i själv (t.ex. att börja meditera) eller snubblat över och av en slump fått chans att göra, leder mig mot någon sorts förändring. Kanske inte något drastiskt (kom ihåg, det behöver inte vara drastiska förändringar som gör skillnaden). Men någonstans är vi påväg.

Vi får se vart.

Min app kommer också med fina och passande påminnelser emellanåt.

Förutom att jag har haft en reflekterande och peppig vecka trots att jag jobbat hemifrån (har haft flera möten och det underlättar alltid) så har jag också zumbat, yogat och sålt kläder på loppis. I Finland finns det ett koncept där man kan lämna in sina loppis-grejer i en lokal fylld med olika bås, men man sätter prislappar på allting så det finns bara en samlad kassa och man behöver inte vara där på plats. Man kan följa all försäljning online och sen gå dit ibland och fixa så det ser fint ut. Vi är nu uppe i 200€.

Igår kväll kom förresten Corinne förbi och vi åt middag ihop och pratade mest om allt sen sist. Vi brukar ofta blogga ihop när vi ses, men nu var det så längesen vi sågs så vi behövde umgås lite också, haha. Jag försökte komma på vad vi skulle laga för mat och hämtade inspiration bland recepten i hennes blogg. Hittade det här receptet på halloumi- och kikärts-tacos som var helt fantastiskt.

Corinne har också precis startat ett matkonto på instagram, tips: @corinnesmat.

Hörni, trevlig helg på er :*

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

8 Kommentarer

 1. 16 november, 2018 / 11:52

  Var fimns sånahär loppis? Jag behöver definitivt ett sånt!

  • Jennifer Sandström
   Författare
   16 november, 2018 / 14:05

   Det finns en i Hagalund, Toinen Kierros. Tror de brukar kallas kirpputori! :)

   • Hanna
    18 november, 2018 / 21:08

    kirpputori betyder lopptorg = loppisa behöver inte betyda just den typen :) Men visst är den typen rätt vanlig, finns en ”bakom” kampen också :) Och även 2 såna på Åland 😅 Min mamma älskar det! Hehe

    • Jennifer Sandström
     Författare
     19 november, 2018 / 08:21

     Aaha så det kan finnas andra typ av loppistorg? Typ sånna där man står själv och säljer kanske? ☺️

     Man behöver lite tid alltid för att gå igenom allt men jag gillar det också, haha!

  • Jennifer Sandström
   Författare
   16 november, 2018 / 21:39

   Loppisgrejen? Coolt, var inte säker på om det fanns sånna i Sverige nämligen :)

 2. 17 november, 2018 / 17:53

  Åh tack vännen för att du peppar och puffar mina kanaler!! <3

  • Jennifer Sandström
   Författare
   18 november, 2018 / 20:42

   <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?