Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

3 saker som fått mig att gråta och skratta i veckan

Hej och godmorgon på er. Här kommer tre små tips på saker som har berört mig i veckan som jag tycker ni ska kolla på och läsa. Och så en bild på några flyttfåglar som försvann härifrån innan det var för sent.

* Fotbollsgalan. Hoppa in på 1:06 (en timma in i programmet) se Jonna Jintons framträdande (hon är helt amazing!) och ända fram till när Zlatan delar ut Nummer 10-stiependiet. Uh, jag grät som ett litet barn. Jag som inte är sportintresserad blir så sjukt jävla glad när fotboll visar att fotboll handlar om så mycket mer. Även Nilla Fischers tal är så himla bra.

* Tv-serien Andra åket. Skrattade högt genom hela första avsnittet som kom ut i veckan. Älskar den. Utspelar sig i nordligaste Norrland och kanske är det lite för att jag är Norr <3 som jag gillar den, men den är också sjukt rolig. Klockrena personligheter. Finns på SVTplay. 

Elsa Billgrens inlägg om lägenheten (typ overkligt drömmig?) hon växte upp i som nu är till salu igen. Så fint berättat. Och tänk att få bo i en sån lägenhet? Att växa upp där? Fick mig kanske inte att gråta, men väldigt fint inlägg i alla fall!

Tips tips tips. Har du något fint, sevärt eller läsvärt att tipsa om?

FÖLJ:

7 svar

 1. Åhh, Elsa Billgrens blogginlägg fick mig att minnas lägenheten vi bodde i före vi flyttade dit var vi bor nu.
  Vacker 20-tals med högt i tak, underbart stort ljust kök. Det gick ett antal år och så fick maken ett samtal av en mäklare? Minns inte men i alla fall hade lägenheten återigen bytt ägare och den nya familjen ville bygga om och flytta köket till vardagsrummet! Mäklaren ville kolla lite elinstallationer osv och kolla om det fanns ngt som tekniskt hindrade en sådan grej.
  Maken och jag var djupt chockade och där och då visste jag att jag aldrig mer skulle vilja sätta min fot i vårt gamla hem.

  1. Oj – men du måste ha varit nyfiken på hur det blev sen tänker jag? Lustigt att få ett samtal så, tänker att det borde finnas dokumentation om huset… :)

 2. Jag har sett “den bittra smaken av teflon” på SVT play i veckan. Så himla sevärd. Handlar om hur giftigt med är med teflonpannor. Kanske tycker jag att det är extra intressant för att jg jobbar med köksutrustning. Men det känns som att alla har en teflonpanna hemma, tyvärr.

  1. Ja jag har hört mycket om den – och är väldigt glad över att min kille insisterat på att vi klarar oss med två gjutjärnspannor ;)

   1. Men så är det allt det där man inte tänker på. Sockerkaksform i nonstick, muffinsplåt, brödform osv. Till och med gore tex. Väldigt intressant iaf, även om mycket är oundvikligt.

    1. Åh just det. Vi har en kakform med löstagbar kant i teflon, vad ska man byta ut den mot måntro?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.