Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Vill börja varje dag just så här

Magi är, att vakna ungefär samtidigt som solen gör det en morgon tidigt i september. Att få tiden för sig själv. Medan världen ännu sover. För att sen, efter frukosten men innan kaffet, ta cykeln ner mot havet och en fin vän. En nyfunnen vän. En vald vän.

Vi tar en promenad, på stigarna som går mellan träden och längs stranden. Kommer fram till bryggan, lämnar kläderna i varsin hög och klättrar nedför stegen i vattnet. Det är svalt, men det går, med lugna långsamma andetag. Alltid djupa andetag.

Solen värmer ännu och det är alldeles vindstilla. Tjugo, kanske trettio sekunder räcker. Sen står vi på bryggan. Och trots att höstkylan hänger i luften är kroppen sommarvarm.

Jag cyklar hem igen. Snabbt. Med blöta underkläder som hänger i en påse på styret. Duschar. Gör kaffe. Börjar arbetsdagen. Släpper inte in ångesten, inte ännu.

Och vill börja varje dag just så här.

Så det gör jag. Redan nästa morgon igen. Den gången på egen hand. Ibland är det de små segrarna som räknas. Som att våga gå ner i vattnet från en brygga helt ensam.

Det känns som om jag simmat över Atlanten.

Hon som orsakade allt detta och alltid lyckas ge mig inspiration, minns ni kanske som den urtjusiga kvinna jag fotade i vintras? Amanda har precis lanserat ny hemsida + blogg! Till yrket alltså en yogi, coach och föreläsare – som strösslar kärlek och en härlig känsla överallt där hon går.

FÖLJ:

4 svar

  1. Låter som en underbar start på dagen.
    Kan tänka mig att det ger positiv energi långt in dagarna.

    Kul att göra med en kompis.
    Heja!

  2. Tack för en fin morgon, jag var glad hela dagen av våra samtal! Och så stolt över dig som drog ner och simmade följande dag också, modiga du. Tack för att jag får vara din valda vän, du är det samma för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.