Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Vilken vecka!

Hallå, hur har din vecka varit? Jag har haft en bra vecka, äntligen en bra vecka.

Jag har haft jobbdejt och kompisdejt med Corinne, jobbdejt med Amanda på distans, blivit intervjuad i en podcast (borde komma ut snart), haft en bloggcoaching över skype (det roligaste jobb jag vet!), jobbat från coworking-stället Sofia future farm, ätit kanelbulle med Kugge, mejlat och fått svar på massor mejl. Jag är också med i en fototävling som jag måste berätta mer om senare – men i veckan har jag äntligen valt ut 3 bilder som jag ska skicka in. Både poddintervjun och att vara med i den här fototävlingen är två saker som känns lite overkliga, overkligt bra alltså.


Kanske någon som känner igen den här donnan och kan gissa vilken podd det rör sig om?


En och en halv timme satt vi såhär och pratade, tiden verkligen flög iväg.

Dessutom har två inlägg från förra veckan varit galet populära och bloggtrafiken har verkligen peakat. Över tusen unika besökare fem dagar i rad nu! Så knäppt – och så kul (har liksom aldrig hänt förut). Det är inlägget om jag inte hade flyttat utomlands och tipsen till Gällivare som varit så poppis. Fått massor av fina kommentarer, folk som delat vidare och många som känner igen sig i de splittrade känslorna om att bo utomlands. Har också fått riktigt bra feedback på det här samarbetet.

Ibland är det bara så otroligt skönt att få känna att hard work pays off och när allting går lite bra. Förstår ni vad jag menar? Många dagar bara sitter jag här hemma på min stol och skriver och mejlar och skriver, när det känns som att det inte är någon som läser, svarar, eller bryr sig. Men så kommer det glimtar där man känner att, jaaaaa äntligen!


Här på café Esplanad pratar de svenska och serverar bra kanelbullar. Kugge tvingade mig hit pga. en viktig grej att ha upplevt i Helsingfors som jag inte ännu hade gjort alltså.

I helgen ser jag fram emot att Mumin ska laga asgod mat (det gör han iofs jämt), en middag med några tjejkompisar i morgonkväll och så ska jag baka. Vad ska du göra?

Ps. Tusen tusen tack för alla era fina och bra kommentarer – det är så kul när ni skriver här eller på facebook och Instagram. Har fortfarande ett gäng jag inte hunnit svara på, men ska göra det nu!

FÖLJ:

12 svar

 1. Min vecka har varit jättebra, framtill fredag.
  Då har jag åkt på halsont, bara för att då måste jag avstå träning😱.

  Fått pyssla om min sambo när hon varit förkyld.
  Vintern har börjat locka sig fram, älskar vintern.

  Blir rastlös av att inte fåträna!

  1. Det är verkligen sååå många som är sjuka nu! Trodde också jag skulle bli sjuk men ibland får jag bara lite halsont när jag sovit för lite. Peppar peppar.

   Krya på dig!! Nu får sambon pyssla om dig!

 2. Åh, vilken skön vecka! Den är du värd! :) Min vecka jobbmässigt har gått i 140 km/h känns det som och jag firar fredag och helg med en stor påse lösgodis. :D

  1. Tack vännen 😘 Och vilken grym idé. Känner mig lite inspirerad precis såhär efter ett zumbapass. Tror jag ska göra samma! Skönt med helg om du haft en körig vecka också :)

  1. Tack! Ja det tycker jag är en av fördelarna med bloggandet – chansen till reflektion :)

 3. Vad roligt att höra om poddintervju och jobbdejting och kanelbulledejt förstås! Själv sitter jag på retreat och känner mig olydig, för jag borde inte ha några elektroniska gadgets framme. Än mindre kommentera på en blogg 😁 Men paddan o jag är oskiljbara och så var det så roligt att läsa ditt inlägg. Min egen vecka har inte varit klok, så retreaten kom lämpligare än ett brev på posten. Det är en tyst retreat och det hörs ju inte när jag skriver…

  1. Men hey, nice med retreat. Vad för typ av retreat var detta? Lät som en fin grej efter en hektisk vecka! Och man ska inte vara så hård mot sig själv – att få en fin bloggkommentar från dig gör ju dessutom mig väldigt glad, så inte alls bortkastat ;)

   Kram

 4. Det var föreningen KRAN som organiserade en retreat för närstående till missbrukare. Otroligt lyckat men jag fattade ju aldrig att det var en tyst retreat och att den hade rätt mycket religiösa inslag… hehe… Men det störde inte, även om jag inte går i kyrkan eller är praktiserande troende. Stället heter Snoan, ligger i Lappvik och underbart mitt i skogen! Trots delvis jobbig vecka nu efteråt så är jag fortfarande rofylld. Helt otroligt!

   1. Jaaa, underbart… ända tills jag fick bältros i ansiktet… visste inte ens att det var möjligt. Så har tyckt synd om mig själv i över en vecka. Fast lugn är jag fortfarande ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.