Jennifer sandström

Världens bästa

I måndags flög jag hem från Göteborg och möttes av årets finaste överraskning. Ni kommer kanske ihåg den här listan om romantik som jag svarade på? Hintade lite åt min kille att han skulle läsa den så det gjorde han och kanske inspirerade det honom till att ordna en överraskning när jag flydde landet och han kunde pyssla här hemma. När jag kom in låg där nämligen 24 små klappar under granen!

Alltså VA! Vi brukar knappt ge julklappar åt varandra. Och kanske därför blir jag så glad över en sån här grej. När man inte får presenter så ofta blir det extra kul när man väl får det. Han var dock på resa och jag kom hem så sent att han redan hunnit somna, så nästa morgon var jag tvungen att fråga om jag fick öppna paketen. Det fick jag såklart. Så då öppnade jag fyra “luckor” på en gång. Som julafton!

Så himla bra och söta grejer.

“Jag hörde att du gillar julkalender så jag satte julkalender i din kalender” <3

Igår kom han hem igen, vi hade inte setts på en vecka och den längtan man känner då. Finns ingen så bra känsla som när man äntligen får ses igen.

Idag är det torsdag och den 6:e december, Finlands självständighetsdag. Alla är lediga här och jag tog lite sovmorgon men har sen jobbat tillsammans med Corinne som kom hem till oss. Så mysigt jobbsällskap. Vi har druckit kaffe och varit ganska tysta djupt försjunka i våra olika jobbgrejer. Och T har fixat mat, först ugnspannkaka som vi åt till lunch och sen hemmagjord pasta som han gjorde ravioli på som vi fick provsmaka. Hur lyxigt som helst.

Hemmagjord ravioli med spenat och ricotta. 

Känner mig trots detta allmänt opepp och lite förvirrad över den här helgdagen när det inte är helgdag i Sverige?! Haha. Får se hur vi ska fira den här kvällen. Känner egentligen mest för en lugn hemmakväll och en tidig morgon i morgon.

FÖLJ:

12 svar

  1. Min syrra ringde igår. Hon bara “vad gör du?” och jag “jag bokar om lite lokaler”. Hon hade inte en tanke på att jag inte var ledig :D Så förvirrande när man bor i olika länder!

    1. Haha älskar det, tror jag har råkat göra samma till mamma någon gång. Tycker också det är så märkligt att man i Finland inte är ledig på nyårsafton, på kontorsjobb liksom, det är man väl oftast i Sverige, visst?

      1. Nu jobbar ju jag på världens mest generösa jobb när det gäller lediga dagar men jag är såklart ledig nyårsafton :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.