Jennifer sandström

Ute på en ö i Åbos skärgård

Ute på en ö i Åbos skärgård. En midsommarhelg med vänner och nya vänner. Lite vind, lite sol, bra mat och spontana slash lugna dagar.

Ligger just nu i en soffa här på segelbåten och funderar på hur fint detta är. De andra gick iväg med en boll och en frisbee. Jag har lite ont i halsen så passar på att vila lite. Det var ett äventyr att ta sig hit till Brännskär igår. En maskinist till färjan dök aldrig upp så efter en timmas väntan fick vi lift med ena killen som bor här ute.

Men så härligt att komma hit ut, tillsist efter den tidiga uppstigningen, bilresan och båtresan som löste sig. Det blev en midsommar med sill och varmrökt lax som just tagits ur röken. Någon somrig klänning och tjusig outfit blev det inte. Alla gick klädda i sin varmaste och regntåligaste kläder. Någon midsommarkrans blev det inte heller, men en söt midsommarstång restes i alla fall här.

Kvällen blev vacker även om den var kylig.

Och idag var vädret fint igen. Det har varit en extremt härlig dag. Vandrat runt i skogen, på klipporna, pratat om allt möjligt. Ätit frukost, spaghetti carbonara och choklad. Druckit Irish coffee precis efter lunch. Och nu väntar bastu.

Så glad över att min vän Tanja och hennes kille bjöd med oss hit.

Såhär ser det ut här på båten just nu. Fast för att ladda upp detta fick jag faktiskt klättra upp på närmsta högsta klippa för att få tillräckligt bra täckning. Hur skönt som helst att vara frånkopplad utan telefon här på ön. Helt underbart.

Ska visa mer av alla bilder jag fotat senare. Ville bara ge en liten in the moment-uppdatering med några iPhonebilder.

Hoppas du har en fin midsommarhelg du med!

FÖLJ:

2 svar

  1. Härligt låter det som att du hade!🌸🌼🌻
    Här var det någon enstaka plusgrad som mest och 15-20 m/s.
    Åt en jättegod midsommarmiddag.
    Hälsn. Lelle

    1. Låter som att ni hade det lite stormigt. Vi hade också lite vind ute på ön men det var trevligt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.