Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Tulpaner och tända ljus, nu fattas bara du

Tittade mig omkring i min lägenhet och kände mig sådär härligt belåten som man kan bli efter en middag med riktigt god lax, ni vet? Köpte tulpaner för första gången i mitt liv, nu är det vår (nej det är jättekallt ute men i alla fall) och bara jag hittar Honom så kan barnen få komma. Hashtag vuxen.

Nej, ärligt talat, att få bo såhär. Ensam och precis som jag vill ha det, guud vad jag uppskattar det just nu! Det är helt galet underbart! Återkommer om ett par månader när sängen känns för stor och kall och det blivit tråkigt att titta på nyhetsmorgon utan sällskap.

Såhär fint har jag gjort i min lägenhet idag i alla fall. Puss!

20130119-154606.jpg20130119-154616.jpg20130119-154628.jpg

FÖLJ:

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.