Jennifer sandström

Torsdag till torsdag

Det är skärtorsdag och strax efter lunch. Har egentligen inget superbehov av helg och ledighet, men jag gillar påsken och gillar att vi ska åka ut på landet och bara vara. Mina påskar har de senaste åren tillbringats uppe i norr, men inte denna gång, eftersom jag just var där. Så istället ska jag få fira en finsk påsk. Som jag inte gjort sen jag skrev det där inlägget 2015.

Min största saknad då var det klassiska påskägget fyllt med godis. Så nu har jag försökt hinta till T flera gånger om vad jag önskar mig denna påsk. Och med hinta menar jag uttryckligen sagt att det vore jättekul om den svenska påskharen dök upp i år. Hehe. Till och med min pappa lyckades med det för första gången någonsin förra året.

Har i övrigt varit en bra vecka sen jag kom hem förra torsdagen. Kände mig aningen stressad men efter ett coachsamtal med Maja hade jag plötsligt koll, kontroll och ett lugn inför hela den här våren. Hon hjälpte mig strukturera upp tankarna och att göra-listan och nu har jag en bra plan för kommande 6 veckor, innan vår semester.

Fredagkväll i ett vackert nästan-vårigt Helsingfors.

Fick även hänga med coachen i fråga när vi på lördagen hade en träff med folk från olika Friday Lab-grupper här i Helsingfors. Det var verkligen kul att få träffa flera på riktigt. Och det kommer faktiskt vara ett retreat en hel helg i höst, också här i stan. Ser fram emot det.

På lördagen spelade jag och T badminton klockan nio på morgonen. Fick ett racket av honom i födelsedagspresent, så är nu ännu mer motiverad att spela. Skulle önska att tennishallen som ligger nära oss också hade badmintonbanor… Hur svårt är det att börja spela tennis istället måntro? Skulle vara så smidigt att bara kunna gå till hallen.

Har också varit en gång på gymmet och tagit en löptur med T. Tänker ibland på hur vackert vi bor. En dag kommer jag kanske sakna det.

Efter den härliga söndagsstarten med badminton fortsatte vid med brunch tillsammans med några vänner på restaurangen Loop som satsar på att minska matsvinnet och gör brunch av mat som annars skulle blivit dålig. Vet inte exakt hur det fungerar, men det kostade 19 € och smakade bra. Nice också med ett annorlunda koncept.

En annan trevlig grej var middagen igår med mina kollegor. En jobbar från Vasa och en från Åbo, så kul att få träffa dem lite mer. Vi åt på Bar Con och pratade och skrattade åt allt möjligt och lyckades att inte prata bara om jobb. Tror det är ganska nyttigt att prata om annat med kollegor också, visst?

Nu ska vi ut på landet. Kommer inte stänga ner helt utan jobba lite i helg. Mest bloggjobb. Brukar lägga det på helger då det är den skönaste typen av jobb. Att bara få sitta och skriva. Älskar ju det. Den här typen av inlägg känner jag mig dock alltid lite tom inför. Hur ska jag börja detta? Vad ska jag säga? Rabbla upp allt i en kronologisk ordning. Men, vet att ni gillar den alldeles vanliga vardagliga vardagen. <3

Glad påsk!

FÖLJ:

6 svar

    1. Ja det var verkligen lugnt och vackert inne i Helsingfors denna kväll när solen var påväg ner 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.